O nama

Obitelj Skoblar bavi se turističkom djelatnošću iznajmljivanja soba i apartmana već desetljećima.

Davne 1972. godine sagrađena je kuća obitelji Skoblar. U to vrijeme su se ljudi na otoku Rabu bavili najviše ribarstvom, poljoprivredom, a tek poneki iznajmljivanjem soba u turističke svrhe. Na otoku nije bilo vode, turisti su koristili bunare kao izvor vode, rezervacije su dolazile po principu preporuke gosta koji je već boravio u našoj kući. Obzirom da se svaki gost u našoj kući osjećao dobro došao, u vrlo kratko vrijeme ostvarili smo brojna prijateljstva koji su bila  jako dobra veza za booking nekoliko soba koje smo tada mogli ponuditi. Rezervacije su stizale jednostavno poštom.

U početku su to bile samo dvije spavaće sobe, mogli smo primiti 4 gosta kojima smo ponudili doručak i polupansion. Svake smo godine unaprjeđivali našu ponudu i tako smo nakon nekoliko godina imali u ponudi tri spavaće sobe sa polupansionom. Naši su se gosti udomaćili u našoj kući te se uvijek rado vraćali, pomagali su nam u radovima u vrtu, u čemu smo uživali na obostrano zadovoljstvo.

Danas obitelj Skoblar može ponuditi smještaj za 20 osoba u kući od 237 m2, vrt od 283 m2, te komotan parking sa kružnim tokom od 364 m2. Nudimo tri komotne terase, mogućnost dobivanja doručka i ugodan obiteljski ambijent!  Kućni ljubimci su također dobro došli.